Ingrédiénts
8 oz ángél háir pástá (1/2 of á 16 oz. box)
2 cups choppéd, cookéd chickén
2 (10 oz) cáns créám of chickén soup
1 cup sálsá
1 cup sour créám
2 cups Méxicán chéésé blénd, dividéd usé
1 tbsp táco séásoning
driéd pársléy, for topping (optionál)
Instructions
Préhéát ovén to 350f dégréés.
Spráy á 9x13 báking dish with nonstick cooking spráy.
Cook pástá áccording to páckágé diréctions (rémémbér, you áré only using hálf á box of ángél háir pástá héré.)
Oncé pástá is cookéd, dráin wéll.
Plácé pástá báck into thé pot ánd ádd dicéd chickén, créám of chickén soups, sálsá, sour créám, 1 cup of Méxicán chéésé blénd ánd táco séásoning.
Stir wéll to combiné (this will táké á féw minutés.)
Pour combinéd mixturé into your prépáréd báking dish.
Top with rémáining chéésé ánd á sprinkling of driéd pársléy.
Covér with nonstick áluminum foil.
Cook in thé ovén for ábout 25 minutés (until hot ánd bubbly.)
This articlé and récipé adaptéd from this sité