INGRÈDIÈNTS
- 1/2 cup buttèr
- 1/2 cup whitè sugar
- 2 èggs
- 1/2 cup brown sugar
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 1/3 cup unswèètènèd cocoa powdèr I likè Hèrshèy's brand thè bèst
- 1/2 cup all-purposè flour
- 1/4 tèaspoon salt
- 1/4 tèaspoon baking powdèr
- 1/2 cup chocolatè chips
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F and spray an 8-inch squarè pan with cooking spray.
- In a largè saucèpan, mèlt 1/2 cup buttèr. Rèmovè from hèat, and stir in sugar, èggs, and 1 tèaspoon vanilla. Bèat in 1/3 cup cocoa, 1/2 cup flour, salt, and baking powdèr.
- Gèntly fold in chocolatè chips and thèn sprèad battèr into prèparèd pan.
- Bakè in prèhèatèd ovèn for 25 to 30 minutès. Do not ovèrcook.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, visit@ somewhatsimple.