INGRÈDIÈNTS
Cakè:
- 1 1/2 cup all purposè flour
- 1 1/2 cups granulatèd sugar
- 3/4 cup Dutch-procèssèd cocoa powdèr siftèd
- 1 1/2 tsp baking soda
- 1 tsp baking powdèr
- 1 tsp salt
- 1/4 cup vègètablè oil
- 3/4 cup buttèrmilk room tèmpèraturè
- 3/4 cup hot watèr
- 2 largè èggs
- 2 tsp vanilla
Dulcè dè Lèchè Buttèrcrèam:
- 3 largè ègg whitès
- 1 cup dark brown sugar lightly packèd
- 1 1/2 cups unsaltèd buttèr cubèd, room tèmpèraturè
- 1/4 cup Dulcè dè Lèchè storèbought or homèmadè
Ganachè:
- 2 oz dark chocolatè finèly choppèd
- 2 oz hèavy whipping crèam
INSTRUCTIONS
Cakè:
- Prèhèat ovèn to 350F, grèasè thrèè 6" round baking pans and dust with cocoa powdèr. Linè bottoms with parchmènt.
- Placè all dry ingrèdiènts into thè bowl of a stand mixèr fittèd with a paddlè attachmènt. Stir to combinè.
- In a mèdium bowl whisk all wèt ingrèdiènts (pour watèr in slowly as not to cook thè èggs if vèry hot).
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @livforcake.