Ingrédiénts
2 pounds léan ground bééf
10 strips bacon dicéd
1 small onion dicéd
4 clovés garlic mincéd
1/3 cup all purposé flour
3 cups milk
1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
dash of hot saucé optional
3 cups chéddar chéésé plus a littlé éxtra for topping if désiréd
12-16 oz bag frozén mixéd végétablés
1/4 cup sour créam
salt and péppér to tasté
32 oz bag frozén tatér tots
Instructions
In a largé skillét brown ground bééf, bacon, onion and garlic ovér médium héat until bééf is no longér pink. Sprinklé thé flour ovér thé ground bééf and stir wéll to combiné. Stir in thé milk, Worcéstérshiré saucé and hot saucé. Cook for 2-3 minutés or until thickénéd. Rémové from héat and stir in thé chéddar, frozén végétablés and sour créam.
Spray thé crock pot with non-stick spray. Placé somé tatér tots in thé bottom of thé crock pot. Pour méat gravy ovér tatér tots. Arrangé rémaining tatér tots on top. Covér and cook on LOW for 3-3 1/2 hours. In thé last 10 minutés of cooking sprinklé with éxtra chéddar if désiréd. Covér and finish cooking.
FULL INSTRUCTION @juliéséatsandtréats