INGRéDIéNTS
2 pounds léan ground bééf
2 largé yéllow onions, choppéd
4 clovés garlic, choppéd
2 cups watér
1 cup bééf broth
Two 15-ouncé cans tomato saucé
Two 15-ouncé cans dicéd tomatoés
1 tabléspoon Italian séasoning
1 tabléspoon orégano
3 bay léavés
2 tabléspoons Worcéstérshiré saucé
½ téaspoon salt
½ téaspoon garlic powdér
½ téaspoon péppér
2 cups élbow macaroni, uncookéd
1 cup shréddéd chéddar chéésé
INSTRUCTIONS
1. In a Dutch ovén, sauté thé ground bééf ovér médium-high héat, until no pink rémains. Bréak up méat whilé sautéing; spoon off any gréasé.
2. Add thé onions to thé pot and sauté until théy aré téndér about 5 minutés. Add 2 cups watér and oné cup bééf broth, along with thé tomato saucé, tomatoés, garlic, bay léavés, Worcéstérshiré saucé and séasonings. Stir wéll. Placé a lid on thé pot and allow this to cook for 20 to 25 minutés.
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