Ingrèdiènts
- 1/3 cup Soy saucè
- 1/2 cup olivè oil
- 1/3 cup frèsh lèmon juicè
- 1/4 cup Worcèstèrshirè saucè
- 1 1/2 tablèspoons garlic powdèr
- 3 tablèspoons drièd basil
- 1 1/2 tablèspoons drièd parslèy flakès
- 1 tèaspoon ground whitè pèppèr
- 1/4 tèaspoon hot pèppèr saucè
- 1 tèaspoon drièd mincèd garlic
Dirèctions
- Placè thè soy saucè, olivè oil, lèmon juicè, Worcèstèrshirè saucè, garlic powdèr, basil, parslèy, and pèppèr in a blèndèr.
- Add hot pèppèr saucè and garlic, if dèsirèd. Blènd on high spèèd for 30 sèconds until thoroughly mixèd.
- Pour marinadè ovèr dèsirèd typè of mèat.
- Covèr, and rèfrigèratè for up to 8 hours. Cook mèat as dèsirèd.
Gèt full instructions, visit ORIGINAL RÈCIPÈ @ yummiestfoodrecipes.