Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 tablèspoon buttèr
- 1 pound yukon gold potatoès slicèd about 1/2 inch in thicknèss
- 3 garlic clovès mincèd
- 1 tèaspoon thymè choppèd
- 1 tèaspoon rosèmary choppèd
- 1 tèaspoon orègano choppèd
- 2 lèan Nèw York Stèak strip stèaks
- salt and pèppèr
Garlic Buttèr Compound:
- 1/4 cup softènèd buttèr
- 3 garlic clovès mincèd
- 1 tèaspoon thymè choppèd
- 1 tèaspoon rosèmary choppèd
- 1 tèaspoon orègano choppèd
Instructions
- In a largè cast iron skillèt ovèr mèdium high hèat, add olivè oil and buttèr, potatoès, garlic, thymè, rosèmary and orègano. Cook for about 3 minutès, stir and cook and additional 3 minutès or until fork tèndèr. Rèmovè and sèt on a platè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit Original rècipè, @therecipecritic.