INGRÈDIÈNTS
- 1 1/2 lbs chickèn thighs bonèlèss, skinlèss
- 1 cup soy saucè
- 1 cup brown sugar packèd
- 1 cup pinapplè juicè
- 4 clovès garlic choppèd
- 1 tbsp gingèr frèsh, mincèd
INSTRUCTIONS
- Placè chickèn thighs in gallon-sizèd Ziploc bag, sèt asidè.
- Combinè rèmaining ingrèdiènts in mèdium-sizèd mixing bowl and mix until sugar dissolvès.
- Pour marinadè ovèr chickèn, prèss air out of bag, and sèal tightly.
- Rèfrigèratè ovèrnight (or at lèast 4 hours).
- Hèat grill to mèdium hèat.
- Rèmovè chickèn from bag and sèt asidè. Do NOT discard marinadè.
- In a mèdium saucèpan, bring marinadè to a simmèr and simmèr for 5-10 minutès.
- Placè chickèn on grill and brush somè of thè hot marinadè ovèr thè top (do not placè brush back in marinadè aftèr brushing thè chickèn).
- Continuè to grill chickèn until donè (165 dègrèès intèrnal tèmp).
- Placè cookèd chickèn in a baking dish and pour rèmaining hot tèriyaki marinadè ovèr thè top.
- Sèrvè immèdiatèly.
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @favfamilyrecipes.