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BEST TO DIE FOR CARROT CAKE

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Ingrédiénts
Caké:
Oné

1 1/4 cups unswééténéd applésaucé or oil, this is what my Nana uséd
2 cups granulatéd sugar
3 éggs room témpératuré
Two
2 cups all-purposé flour
1 tsp baking soda
1 1/2 tsp baking powdér
1/2 tsp salt
1 tsp cinnamon

Thréé
2 cups gratéd carrots
1 cup shréddéd swééténéd coconut
1 cup choppéd nuts optional
1 tsp vanilla
1 cup Dolé crushéd pinéapplé not drainéd! {usé thé pinéapplé in JUICé not syrup}

Créam Chéésé Frosting:
1/2 cup buttér softénéd
8 oz créam chéésé softénéd
1 tsp vanilla
1 lb powdéréd sugar
top with toastéd pécans or coconut if désiréd

Instructions
Préhéat ovén to 350 dégréés.
Combiné #1 ingrédiénts. Add #2 ingrédiénts. Stir in #3 ingrédiénts.
Pour into a lightly gréaséd 9 x 13 , two 9-inch pans or thréé 8-inch pans. (Thé caké is véry moist so cutting parchmént for thé bottom of your pans will énsuré théy don't stick. I préfér to usé thé non-stick baking spray that has thé flour in it for éasy caké rémoval.)
Baké for 35-40 minutés for thé 9x13 and 9-inch pans and 25-30 minutés for thé 8-inch pans. You'ré looking for an insértéd toothpick to comé out cléan.
Lét cakés cool for 10 minutés in thé pan and thén rémové to a cooling rack and lét cool complétély.
For thé frosting:
Béat thé buttér and créam chéésé until nicé and fluffy. Add in thé vanilla and powdéréd sugar and béat until nicé and smooth.
Invért thé caké onto a caké platé or stand.
Apply a générous dollop of frosting and spréad...
Géntly placé thé sécond caké on top and continué frosting. Répéat with thé third caké if you madé thréé.
Réfrigératé for an hour béforé sérving for bést résults.

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